Bukkake arrangement

bukkake med merethe

Næste Bukkake arrangement bliver afholdt den SOMMERFERIE 2015 kl 16.00  

Næste Bukkake arrangementet afholdes den SOMMERFERIE 2015. Ønsker du at deltage skal du skrive en mail til nedenstående mail, med billede og tlf nr vedhæftet for godkendelse. Mailadressen vil være adgangsbillet til Bukkake arrangementet!

Vi har efterhånden opbygget os meget erfaringer i at afholde Bukkake arrangementer. Ud fra denne erfaring, har vi valgt, at dele vores Bukkake arrangement op i to muligheder at afholde det på. Det hele afhænger af de deltagende tøsers ønske til rammerne omkring selve indledningen til et Bukakke arrangement. Af muligheder for et Nasty Fuckers Bukkake arrangement kan man enten vælge mellem:

-at  starte op med Bukkake og slutte af med Mini-GB

-at starte op med Mini-GB og slutte af med Bukkake 

Reglerne for et Nasty Fuckers Bukakke arrangement er enkle. Er det med Bukkake som start, er det som udgangspunkt, at det er Bukkake. Altså, at der skal sprøjtes sperm ud over tøserne, i ansigtet, mund eller kroppen. Og da der er tale om et Nasty Fuckers Bukkake arrangement, er der tale om et arrangement i 2 etaper. Enten Bukkake og efterfølgende Mini-GB eller Mini-GB og efterfølgende Bukkake. Er der tale om Bukkake som indledning og efterfølgende Mini-GB, er følgende regler gældende:

1. Der må ikke stikkes fingre eller pik ind i fissen


2. Der må spermes i tøsernes ansigt og åbner de munden behøves der jo ikke at stilles spørgsmålstegn til det ;0)

De af fyrene som vi synes skal gå videre til 2 runde, vil blive prikket pænt på skulderen og får efterfølgende lov til at knalde tøserne til det efterfølgende gangbang (hvis der naturligvis er flere kræfter i dem vi udvælger).

Er der tale om Mini-GB som indledning og Bukkake som afslutning, er følgende regler gældende:

Som udgangspunkt vil de fyre der er inviteret være med til hele Bukkake arrangementet. Dog hvis der er fyre der ikke matcher tøsernes smag, har de ret til at takke nej.

Skriv til følgende mail, såfremt du vil med (HUSK foto og tlf nr, ellers sletter din blot din mail):

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NB. Vi søger også tøser til de arrangementer vi afholder, så hold jer ikke tilbage ;0)

Der er lavet en artikler om os og vores arrangementer, klik på nedenstående link:

6-nyt

Hvad er Bukkake?

Vh

/Nasty Fuckers