Gangbang

 dsc5557 1100

Næste Nasty Fuckers MAXI GangBang afholdes den XXX

Her vil vi annoncere om det næste Nasty Fuckers MAXI GangBang.

Lige børn leger altid bedst, det var vores mission fra starten af da vi startede tankerne omkring en GangBang loge.

Nye vinde blæser i Nasty Fuckers regi og vi har i dag en helt ny vision og en ny mission, nemlig vores nye Nasty Fuckers MAXI GangBang loge.

Vi ved jo godt, at vi alene som par ikke kan tro at et GangBang bare kommer af sig selv, men er afhængig af de rette elementer og personer er til stede for sådanne et Nasty Fuckers MAXI GangBang arrangement.

Vores vision er derfor at samle ligesindede mennesker i et sikkert og trygt miljø, hvor fræk lir, leg og hygge skal være kendetegnet for vores Nasty Fuckers MAXI GangBang arrangementer. Vi ønsker at få samlet en lang række mennesker der både kan og vil, men også få samlet en enhed af folk som ved hvad det hele drejer sig om. Dem som ved, at et GangBang ikke altid betyder at der skal ligge en sørgelig kvinde og 30-40 fyre som kun venter på at bestige denne kvinde.

Ligeledes er vores mission at samle en lang række delikate mennesker, men samtidig skal humor og kemi være i højsædet. Lige børn leger bedst, men det gør de nu ikke altid i vores univers, så det er ikke så vigtigt du ikke ligner en model, men langt vigtigere du er soigneret og ellers pæn og imødekommende. Ligeledes er missionen at få udvidet vores allerede store netværk af swingere som har den dybeste empati og respekt over for andre. Ydermere vil vi samle lige dele af kvinder og mænd, så der er nok til alle. Der vil af naturlige årsager altid være flere fyre.

Derfor har vi etableret en Nasty Fuckers MAXI GangBang loge med for øje at samle disse mennesker for fremtidige  MAXI GangBang arrangementer, som vil blive afholdt i en af de swingerklubber vi allerede har påbegyndt et samarbejder med. I dette samarbejde har vi skabt rammerne omkring et Gangbang, således det kun vil være os fra logen der er til stede og det giver os muligheden for, at give jer en uforglemmelig fræk dag, hvor entreen til overkommelig økonomi, hvor der stadigvæk ikke er gået på kompromis med den kvalitet vi som Nasty Fuckers par ønsker. Vi har besluttet, at påbegynde vores MAXI GangBang i en klub, som har givet os en mulighed for at skabe et homogent miljø omkring et Nasty Fuckers MAXI GangBang og byder mulighederne velkommen. Vi har dog ikke ønsket at lave en eksklusiv aftale, men ønsker friheden til at afholde vores arrangementer i de klubber som egner sig bedst.

Logen vil være en lukket loge, hvor optagelse af medlemskab skal gå gennem os. Man kan enten ansøge om optagelse på nedenstående mail, eller gøre det på vores scorprofil under loger, eller klikke på nedenstående link for at komme direkte til logen, hvis du har en scorprofil.

For optagelse i vores Nasty Fuckers MAXI GangBang loge SKAL man fremsende et vellignede billede af ansigt og krop. Billedet skal have en vis kvalitet for udvælgelses, idet vi ikke kan gætte os til indholdet hvis lyset skulle drille.

Alle godkendte deltagere vil blive sat på en liste for fremtidige Nasty Fuckers MAXI GangBang arrangementet og vil efterfølgende blive kontaktet af os for den endelige dato. Det er vigtigt, at det er folk der er til noget og ikke folk der synes det kunne da være meget rart at være medlem af endnu en GangBang loge. Derfor vil vi kontinuerligt gå ind og sorterer dem fra som er udeblevet fra et tilmeldt GangBang arrangement og fjerne passive medlemmer generelt. Hvilket er i alles interesser.

Det er ligeledes meget vigtigt for os, at alle deltagerne får det maximale udbytte af sådanne et arrangement, hvorfor det er vigtigt for os altid at evaluerer hvordan et Nasty Fuckers MAXI GangBang gik. Derfor opsamler vi altid viden omkring ønsker og behov før et arrangement og efter et arrangement.

For at gå til logen på scor: GangBang loge på scor 

Kontakt os direkte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rammerne for et MAXÌ GangBang: Cityswingers


Vh

/Nasty Fuckers