Referencer

 

 

Tanke blev til handling

Og vi kontaktede Hr. og Frk nasty Fuckers for at be- eller afkræfte vores forestilling og idé. Et behageligt opkald senere, var fantasierne i hus.

Jeg drives og tændes af usikkerhed - min usikkerhed. Mit inden i vaklede på kontinuummet af ja og nej, og tiden op til og selve forestillingen var klart medvirkende til opbygningen af et enormt spændingsfelt. Resultatet var overvældende, og på selve dagen kunne mine tanker ikke drives i anden retning. Hvad skulle der ske, hvordan foregik det, kunne jeg i hele taget? - Usikkerhed.

Vi ankom til det aftalte sted. Alt så normalt ud. Her kunne umuligt foregå noget så langt fra hverdagens virkelighedjeg kendte til? Vi blev budt velkommen af en venlig sjæl, en medarrangør, og blev præsenteret for et lille hold mennesker. Det forbavsede mig hvor uforstyrret samtaleemnet var, hvor let og naturligt gennemgang af de næste par timer blev afstemt. Stemningen var velkommen, der var plads til alle spørgsmål, og jeg følte mig godt tilpas. Jeg var klar...

Placeret centralt i rummet, der til formået emmede af rå lir, fik vi af vide at mændene nu blev lukket ind. Jeg huskede blot min overvældende følelse af hvor mange 20-25 egentlig var, men jeg nåede ikke at tænke meget andet, før jeg stod med en masse nøgen mænd foran mig. Min mave summede hele vejen ned til mit underliv, og der gik ikke mange sekunder, før den første mand stod klar med sin stive pik i hånden. Det var dét her jeg havde fantaseret om, det var lige nu jeg stod i en drøm, jeg havde brugt mange aftener på at falde i søvn til. Alle følelser faldt sammen i én stor pærevælling af lyst, duften af liderlighed og frække blikke. Jeg svandt hen i virkeliggørelsen af min fantasi. Jeg kiggede på et tidspunkt op og så, hvordan jeg var omgivet af mænd. Uanset hvordan jeg lå, uanset hvordan jeg vendte mig, mærkede jeg hud, hænder og andre intime kropsdele overtage min krop. Det var én stor legeplads, og det er ikke sidste gang jeg skal lege med :)

Tak for oplevelsen skal der lyde til alle de mange flotte mænd der deltog, og en speciel tak skal der tildeles ham og hende samt holdet bag :)

/Ang" - 33 år

 

Har længe været imponeret af Nasty Fuckers amizing billeder og videoer

 

Har længe været imponeret af Nasty Fuckers amazing billeder og videoer - det gælder nåde den gode stil og det ligeså gode indhold. Og har lige så længe godt kunne tænke mig at være en del af det. Jeg kontaktede for nylig Hr. og Frk Nasty Fuckers. Vi aftalte, at mødes og lige "smage" på hinanden først. Begge er super skønne at være sammen med, og det var en dejlig oplevelse på alle måder. Mit første indtryk med Nasty Fuckers gav mig kun ekstra lyst til et Bukkake arrangement. Tanken om at blive knaldet godt og grundigt, og i så godt et selskab, var et kæmpe turn-on ;-)

Da dagen omrindede, mødtes vi på adressen det skulle foregå. Der er cozy og rart, jeg følte mig hurtig "hjemme" med Hr og fru Nasty Fuckers. Jeg er spændt og tændt på den rigtig gode måde. Vi er tre piger og vi bliver placeret hver sit sted i lokalet, i vores høje hæle og blindfold. Kan ikke vente...

Fyrene - som jeg ikke kan se, kommer ind. Der dufter rent af herreparfume og af tændte mænd, og det er ekstremt pirrende at vide, at de er her kun for at knalde os piger fra sans og samling lige om lidt. Nogen rører ved migt, fingre op af min ryg - en hånd på min hofte, strejfer mit bryst... Jeg lukker øjnene under blindfoldet og begynder lige så stille at nyde.

Nogen spørger, måske Hr. Nasty Fuckers, om jeg ikke har lyst til at smage? Så blindfoldet ryger af, og jeg går på knæ og jeg er i øjnhøjde med RIGTIG mange lækre pikke. Så jeg tager for mig. Der går ikke mange minutter, så er både Frk Nasty Fuckers og jeg placeret på den hvide læderbriks, hvor vi får så meget pik, som jeg aldrig har fået før! Uhmmmm - SÅ labert- Stemningen er vildt liderlig, og jeg ænser egentlig ikke rigtig hvem fyrene er (sorry guys), jeg nyder dem bare og nyder smagen af alle de pikke. sperm og alt hvad der bliver gjort ved mig. Dejligt at være en del af så mange fyres nydelse, og høre og mærke dem komme..

Oplevelsen er så fin og unik, og jeg er sikker på, at vi alle nød det fuldt ud. Jeg tod derfra med et frækt smil på læberne og en masse dejlige billeder på nethinden - nok til en masse gode fantasier i et stykke tid fremover ;-) Får kriller i maven og lyst til mere, når jeg tænker på hvor frækt det var.

Tak til Hr. og Frk Nasty Fuckers - I dejlige mennesker :-)

/N

Et Gangbang ud over det sædvanlige

Det startede med at jeg hørte om Nasty Fuckers gennem folk i swingermiljøet, og min interesse var straks vagt. Jeg tjekkede deres hjemmeside og var ret imponeret over deres meget åbenbare store passion for det de laver. Og ikke mindst de meget frække videoer af tidligere arrangementer, som bestemt ikke gjorde min interesse mindre.

Da jeg så en dag sad og kikkede på en af mine stamklubbers hjemmeside, faldt jeg over et kommende event arrangeret af Nasty Fuckers. Nemlig deres MAXI GangBang arrangement. Jeg blev med det samme tændt på idéen om at deltage. Så jeg besluttede mig for at sende en mail med et par billeder og en lille beskrivelse af mig selv og fik svar tilbage, at de gerne ville møde mig. Efter lidt sms´er frem og tilbage, fik jeg en mail med en invitiation til deres MAXI GangBang arrangement. Jeg meldte mig starks til.

Da jeg mødte op var jeg meget spændt og tændt. Jeg blev taget godt imod med knus og store smil. Både Hr. Nasty og Fru Nasty var meget imødekommende og jeg følte mig i gode hænder. Vi gik ovenpå og fik forklaret spillereglerne over et glas bobler. Alle de fremmødte piger og fyre var meget tiltrækkende mennesker, og jeg vidste med det samme, at det ville blive en super fræk aften. Og det blev det!

Jeg havde en fantastisk aften og glæder mig rigtig meget til at være med en anden gang.

/Kinky Kamilla - 23 år

Mine oplevelser med Nasty Fuckers 

Det hele startede med, at jeg blev kontaktet af Nasty Fuckers på scor.dk. Først svarede jeg ikke på deres henvendelse, da de virkede meget erfarne. Jeg tænkte derfor, at jeg nok ville skuffe dem eftersom jeg stadigvæk var lidt grøn i det. Jeg undlod derfor at svare dem, skønt deres profil og profilbilleder virkede meget tiltalende.

Nasty Fuckers tog efterfølgende kontakt til mig igen, hvor jeg denne gang svarede dem. Jeg skrev til dem, at jeg kun havde prøvet lidt, men det så de ikke som en hindring, kun som en udfordring, og så længe lysten var der, skulle de nok passe godt på mig.

Herefter aftale vi at jeg skulle mødes med dem til et af deres netværksmøder som de afholder for nye swinger. Det foregår således, at man starter med at mødes på en restaurant i København. Der spise man lidt mad sammen, hygger sig med alle de andre spændende mennesker, og for dem der har lyst til det, tage videre til en udvalgt swingerklub Nasty Fuckers har lavet aftale med.

Jeg kunne desværre ikke nå at være der til maden, men mødtes med dem på restauranten og fulgtes med dem ud til Loungen i Valby.

Det var en rigtig fræk og dejlig aften og jeg var virkelig glad for at jeg valgte at mødes med Nasty Fuckers. For med deres erfaringer virkede de så beroligende på mig, jeg havde så mange tanker om det første møde og jeg var så nervøs, men hele stemningen med dem, deres personlighed og erfarenhed gjorde det hele bare så naturligt nemt at være sammen med dem.

Allerede ugen efter kunne jeg ikke nære mig, så derfor valgte jeg at mødes med dem igen i Loungen til en fræk aften i deres selskab. Her faldt snakken bl.a. ind på deres Bukkake arrangementer. Til at starte med synes jeg det lød lidt for ekstremt til mig, men desto mere vi talte om det, desto mere interesseret blev jeg og desto mere synes jeg det begyndte at lyde meget frækt.

Jeg sprang derfor ud et det og blev en af de heldige piger i centrum til et Bukkake arrangement. Det var virkelig en kanon fræk oplevelse. Det der gør, at jeg synes det var fedt, er at vi piger ved at Hr. Nasty kender og respekterer vores grænser, så jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om at jeg ikke bliver respekteret og jeg ved derfor der bliver ”passet godt på mig”. Det er ligeledes også vigtigt for mig, at rammerne er i orden og at jeg kunne stole på det hele blev gjort rigtigt fra start af, så jeg bedre kan slappe af.

Jeg har siden hen deltaget i 3 Bukkake arrangementer, lavet en fræk film optagelse med en Sybian maskine og har fået lavet nogle rigtige flotte billeder med Fru. Nasty, som bare er super dejlig og lækker.

Og jeg har planer om at lave meget mere med Nasty Fuckers i fremtiden.

/Frk Fræk - 23 år

 

Sulten efter mere, MEGET mere

Jeg har længe haft lyst til at prøve grænser af, havde nogle ideer om hvad jeg gerne ville prøve, og blev kontaktet via scor.dk af Nasty Fuckers, som anbefalede mig at kigge forbi deres hjemmeside. Jeg blev nysgerrig, og fandt deres side yderst fræk og ikke mindst professionel. Havde efterfølgende tlf kontakt til dem, og allerede ved første snak følte jeg at jeg havde kendt dem længe, jeg følte mig tryg meget hurtigt

Dagene op til arrangementet var jeg spændt, nervøs og ikke mindst tændt ved tanken. Jeg havde aldrig prøvet Bukkake eller GangBang, ej heller været i klub før.  Så det var en meget stor dag/oplevelse for mig.

Mødte op i klubben og blev budt velkommen, var nervøs og meget spændt. Og følte mig lidt blufærdig. Den første time blev brugt på at snakke, hvilket var et rigtig godt tiltag. Gav ro på, samt en god fornemmelse af at være i klub.

Under Bukkaket kunne man mærke at mændene vidste lige hvad de skulle, og det var voldsomt frækt.  Så frækt at jeg helst så vi fortsatte hele dagen lang. Efter Bukkaket blev der drukket væske, snakket og man mødte de fyre der var udpeget til Gangbang.

Jeg følte mig 110 % tryg og blufærdigheden var helt væk!

De havde en bekendt med, som har været med tidligere, og som også havde til ansvar at holde øje. På et tidspunkt under GB’et blev jeg tørstig og gik ud til baren, hvor gutten meget hurtigt kom ud og snakkede lidt.  Selvom der ikke var noget galt, så føltes det alligevel rart, ”lige at blive fulgt op på”.

Efter noget tids gangBang, var jeg udmattet og orkedede ikke mere, og det var helt legalt.

Jeg følte at der blev passet godt på mig, som Nasty Fuckers lovede, De er 2 fantastiske ”lige til” mennesker. Super nemme og behagelige.. Og ikke mindst frække;)

Det var en oplevelse uden lige.. Som jeg lige skulle bruge en dags tid på at fordøje, og mærke efter.. Er sulten efter mere.. MEGET mere….. Så er HELT sikkert ikke sidste gang jeg deltager i Nasty Fuckers arrangementer.  De ved hvad de laver, og det mærker man meget hurtigt.

Skal jeg give et råd med på vejen som første gangs prøver; Så er det bare at være dig selv, og lyt til dig selv.

/Fire_Fox - 28 år

Min første og største oplevelse med Nasty Fuckers

Nasty Fuckers og jeg fik kontakten til hinanden via scor.dk. Vi havde skrevet lidt frem og tilbage og jeg blev mere og mere hook på at finde ud af hvem Nasty Fuckers var og hvad Bukkake egentlig var for noget. Vi talte sammen i telefonen, hvor alle mine spørgsmål bare væltede ud af mig. De var rigtig søde, at besvare dem alle så godt de nu kunne. De tilbød mig at være med til et af deres Bukkake arrangementer, og der var ingen tvivl... DET måtte jeg bare opleve!

ENDELIG kom dagen.. Og det var ikke så meget nervøsitet der rørte i mig, det var mere spændingen om at skulle have fuld opmærksomhed og forkælelse af nogle skønne mænd sammen med en anden fræk pige.

Jeg blev hentet af Hr. Nasty på Hovedbanegården, som kørte mig ud til det sted Bukkake arrangementet skulle afholdes henne. Fru Nasty ankom først senere. Jeg blev budt velkommen af en sød pige i klubben og Hr. Nasty viste mig rundt i den klub Bukkake arrangementet skulle afholdes i. Jeg fik lov til at slappe af i baren inden det hele skulle gå løs. Efter et lille stykke tid, ankom den anden pige, som også skulle deltage. Vi fik os en hyggelig sludder og fandt hurtig kemi. Til sidst ankom Fru Nasty, som gav os den "sidste olie" inden Bukkake arrangementet skulle gå igang.

Vi to nye piger blev pyntet sammen med Fru Nasty, der var en rigtig god og hyggelig stemning. Hr. Nasty viste os ind i "hulen", hvor det hele skulle foregå. Der informerede han os om hvad der skulle til at foregå. Han spurgte ind til om der var nogle særlige ønsker vi havde inden han hentede drengene. Jeg husker tydeligt, da Hr. Nasty havde hentet drengene og sagde "Så kan i godt komme ind drenge"!

ALDRIG har jeg oplevet noget så frækt og så fantastisk!

Jeg har prøvet en del, men aldrig noget som denne oplevelse, den var bare uforglemmelig og intens. Den anden pige og jeg var bare helt væk i al den forkælelse og opmærksomhed fra alle fyrene, så meget, at vi helt glemte at være frække sammen. Det har vi grint en del af bagefter.

Da det hele var overstået, fik jeg tid til at fordøje oplevelsen og Nasty Fuckers sørgede godt for mig og sørgede for jeg kom godt hjem. Nasty Fuckers har en ubeskrivelig evne til at få en til at føle sig tryg og godt tilpas klige fra den første samtale til selve Bukkake arrangementet. Man mærker hurtigt deres passion for det hele skal forløbe smidigt og professionelt, samt deres omsorg for andre mennesker. De er nogle rigtig dejlige mennesker, de er jordnære og ligetil, og man kan ikke andet end bare give sig hen 100 % i deres selskab.

Og tro mig, der bliver passet RIGTIG GODT på dig. Jeg kan kun med åben hjerte og sind anbefale andre, at blive denne oplevelse rigere. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal med til et af deres Bukkake arrangementer, og jeg håber jeg kommer til at lave meget mere sammen med dem.

/Hathor - 27 år

Min eftermiddag med Nasty Fuckers

Det hele startede med, at jeg blev kontaktet via min profil på nettet. Efter jeg havde set deres frække og sexede  hjemmeside, vidste jeg, at jeg simpelthen måtte lege med en dag!

Efter vi havde skrevet begejstret lidt frem og tilbage, kontaktede fyren mig og vi snakkede behageligt om hvad der skulle ske til Bukkake arrangementet. Jeg kunne spørge om alt og jeg kunne tydeligvis mærke, at han havde erfaring og jeg følte mig fuldstændig tryk i samtalen

Dagen kom endelig og jeg var meget tændt og spændt. Det har altid været en fantasi for mig, at være i centrum for mange frække og flotte mænd for et par timer. Jeg havde rigtig mange sommerfugle i maven, da jeg tog afsted mod klubben. I klubben blev jeg modtaget af en dejlig herre, som tog sig godt af mig og svarede på alle mine spørgsmål - for nu var jeg da virkelig spændt. Da Nasty Fuckers kom, var der en dejlig stemning med det samme. De var dejlig naturlige og jeg følte mig straks behagelig afslappet i deres nærværd. Alle de ønsker jeg havde blev respekteret til fulde. Jeg havde en dejlig samtale med pigen i Nasty Fuckers - og var klar til at starte, efter en smøg (og en kop kaffe naturligvis). Ud over Nasty Fuckers og ham som tog imod mig, var jeg indtil nu kun blevet præsenteret for én enkelt herre, som skulle deltage i Bukkake arrangementet. Jeg synes det var rart, at jeg ellers ikke vidste hvem der skulle deltage. Der var fuld kontrol over arrangementet fra start til slut.

Om selve Bukkake arrangementet kan der kun siges, at det overgik mine vildeste fantasier! jeg var i de bedste hænder og nød det hele til fulde. Kan sige det er opmærksomhed på højt plan! Jeg vil bestemt kun anbefale andre at prøve det. Og vil til sidst takke Nasty Fuckers for en sublim oplevelse - er bestemt på igen en anden gang! Synes virkelig det er dejligt med mennesker, som nyder sex og rart selskab.

Så det bliver det bare ikke bedre.

Lea - 24 år

Min frække oplevelse med Nasty Fuckers

Det hele startede med, at min kæreste viste mig hjemmesiden, da han vidste, at jeg længe havde ønsket at udleve en fantasi om at være sammen med flere mænd på en gang, og han også selv fandt tanken fræk.

Jeg overvejde grundigt om jeg egentlig var parat til at kaste mig ud i det, for jeg har ikke tidligere prøvet noget lignende, og jeg er også lidt genert anlagt.

Det var til sidst de detaljerede beskrivelser af arrangementerne og referencerne, der gjorde udslaget og jeg kontaktede herefter Nasty Fuckers.

Vi aftalte at jeg skulle deltage i et Mini-GB arrangement et par uger efter. Efterhånden som dagen nærmerde sig, blev jeg mere og mere nervøs og spændt, og pulsen var da også temmelig høj da jeg ankom til stedet hvor vi skulle mødes.

Heldigvis var der ikke noget at frygte. Det viste sig at være nogle sympatiske, flotte og frække mennesker, der meget hurtigt fik mig til at føle mig godt tilpas og velkommen. Man kunne godt fornemme, at det er noget de har efaring med, så der opstod slet ikke nogen akavede situationer.

Efter en kop kaffe, og introduktion af de andre deltagere (en masse frække fyre og Nasty Fuckers :p), gik vi videre til den egentlige grund til mødet. Vi tog tøjet af, og lagde os på lagenene.

Det første minut var jeg lidt genert, men det glemte jeg meget hurtigt alt om. Det var sådan en intens oplevelse, at jeg ikke kunne koncentrere mig om noget andet. det var en situation hvor man både kan tale positivt om kvalitet og kvantitet. Man kunne tydelig mærke, at alle vidste hvad de gjorde, og det var en meget speciel oplevelse at få så meget opmærksomhed koncentreret omkring sig på en gang.

På turen hjem summede hovedet af alle de nye sanseindtryk, og jeg følte mig en smule overvældet. Det var en meget intens oplevelse.

Jeg er rigtig glad for jeg kastede mig ud i det. Det var en positiv oplevelse, hvor jeg var sammen med sympatiske og kompetente mennesker. Jeg kan kun håbe, at de også synes jeg var dejlig at være sammen med :-)

/Esther - 26 år